Om ProWriter

Jag heter Anna Persson och bor i Solna. Att skriva och fotografera har alltid hört till mina stora intressen, tillsammans med djur och natur. Det som började som en hobby blev så småningom ett företag eftersom jag fick flera förfrågningar om mina tjänster.

ProWriter AB är i nuläget ett hobbyprojekt och jag har begränsade möjligheter att åta mig större uppgifter. Men jag är snabb och arbetar gärna på kvällar och helger, så med lite planering brukar det gå bra att ta in nya jobb.

Till vardags arbetar jag sedan många år som kommunikationsansvarig vid ett medicinskt forskningsinstitut och trivs mycket bra med det. Innan dess har jag arbetat inom dagspress och radio. Jag har även varit textredaktör för Svenska brukshundklubbens medlemstidning Brukshunden (upplaga 55 000 ex) under tiden 2012-2018, samt arbetat med flera andra föreningstidningar.

Min akademiska utbildning är en kandidatexamen i kommunikationsvetenskap och statskunskap, samt flera universitetskurser i bland annat medicin och astronomi. Dessutom ett antal kurser inom framför allt foto, film och redigering.

Som person är jag positiv, snabb och noggrann samt har lätt för att samarbeta med både människor och djur.